Παρος δριος, ενοικιαζόμενα δωμάτια στο Δριό
Διαμερίσματα Έφη & Χρυσή Ακτή

Πάρος Δριός

.. και στο Δριό!
Η Πάρος είναι ίσως ο ιδανικότερος προορισμός για τις διακοπές σας! Η Πάρος είναι ένα νησί με εύκολη πρόσβαση, λουσμένο στο αιγαιοπελαγίτικο φως, με πολλές πανέμορφες παραλίες, ήπιο κλίμα και ύπαιθρο και με παραδόσεις αιώνων.

Τα Ενοικιαζόμενα Δωμάτια & Διαμερίσματα Efi βρίσκονται στον Δριό, στη νοτιο-ανατολική πλευρά του νησιού, ένα από τα πιο αγαπητά χωριά της Πάρου.

Τα Efi Στούντιο είναι μια οικογενειακή επιχείρηση και διαθέτει 6 διαμερίσματα & στούντιο για 2 έως 5 άτομα, εξοπλισμένα με κουζίνα, τηλεόραση, WiFi και κλιματισμό. Η ιδιοκτήτρια Άννα, έχει το δικό της γνωστό εστιατόριο λίγα μέτρα πιο κάτω με νόστιμη Ελληνική κουζίνα.

Το κυκλαδίτικο κτήριο των Efi βρίσκεται σε ήσυχη τοποθεσία εντός του οικισμού, σε κοντινή απόσταση από περίφημες αμμουδιές, όπως τον Δριό, τη Χρυσή Ακτή και τη Νέα Χρυσή Ακτή, γνωστούς προορισμούς για τους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ, όπως σερφ (windsurf) και καταδύσεις. Στην περιοχή υπάρχουν και αρκετά μονοπάτια για περιπατητικές διακοπές, και θα εύκολα θα βρείτε ντόπια προϊόντα και πολύ καλό φαγητό!

Δείτε και το Ξενοδοχείο μας, στο κέντρο του Δριού: www.ivihotel.gr

Έφη Ενοικιαζόμενα Δωμάτια & Διαμερίσματα, Δριός Πάρος
Τηλ. +30 22840 41015, 6942 422511, 6942 402355

Τα Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Efi στο Facebook

Επισκεφτείτε μας στο Facebook!