Συχνές ερωτήσεις για τη διαμονή σας στην Πάρο

Ο κήπος στα Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Efi στην Πάρο

Κάντε κλικ σε μερικές συνηθισμένες ερωτήσεις σχετικά με τα Δωμάτια & Διαμερίσματα Efi, την Πάρο και το Δριό.

Πώς θα φθάσω στα Efi από το λιμάνι της Παροικιάς;

Λεωφορείο: Υπάρχει συχνή σύνδεση, ιδίως το καλοκαίρι, ανάμεσα στο Δριό και το λιμάνι της Παροικιάς. Ο σταθμός των λεωφορείων (ΚΤΕΛ) στην Παροικιά βρίσκεται στο λιμάνι. Η διαδρομή έχει διάρκεια περίπου 40'. Τα Δωμάτια & Διαμερίσματα Efi βρίσκονται σε απόσταση μόλις 80μ από τη στάση των λεωφορείων στο Δριο. Το εστιατόριο της Άννας βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τη στάση. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δρομολόγια των λεωφορείων, μπορείτε να επισκεφθείτε τη την ιστοσελίδα των ΚΤΕΛ Πάρου: www.ktelparou.gr

Αυτοκίνητο/μηχανή: Ο Δριός βρίσκεται πάνω στο περιφερειακό δρόμο που ενώνει το χωριό με όλα τα κεντρικά σημεία του νησιού. Ο συντομότερος τρόπος να προσεγγίσετε τον Δριό από το λιμάνι της Παροικιάς είναι μέσω του χωριού Λεύκες. Από την Παροικιά κατευθύνεστε προς Λεύκες (10χμ). Αφού περάσετε τις Λεύκες, ακολουθείτε τις πινακίδες προς Μάρπησσα, Χρυσή Ακτή, Δριό. Μόλις φτάσετε στο Δριό θα βρείτε ένα γωνιακό φυτώριο, στρίβεται εκεί δεξιά και φτάσατε στα Efi . Υπάρχει χώρος για πάρκινγκ απέναντι από τα ενοικιαζόμενα.

Τι δραστηριότητες υπάρχουν κοντά μας;

Η περιοχή σας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσετε ποικίλες δραστηριότητες!

Θαλάσσια Σπορ: Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διάφορα θαλάσσια σπορ, όπως: θαλάσσια βόλτα με μάσκα, καταδύσεις, σερφ (windsurf).
Στη Χρυσή Ακτή (1χμ) και στη Νέα Χρυσή Ακτή (3χμ) υπάρχουν σχολές στις οποίες μπορείτε να ενοικιάσετε εξοπλισμό ή να κάνετε μαθήματα.

Ημερήσιες εκδρομές σε νησιά: Από το Πίσω Λιβάδι (5,5χμ) γίνονται καθημερινά ημερήσιες εκδρομές με καΐκι. Οι εκδρομές ξεκινούν το πρωί και σας επιστρέφουν αργά το απόγευμα. Στη διαδρομή επισκέπτεστε γειτονικά νησιά, όρμους και σπηλιές και κάνετε μπάνιο στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου. Ζητήστε πληροφορίες από την Άννα για διαθέσιμες εκδρομές και κρατήσεις.

Μονοπάτια: Εάν προτιμάτε να παραμείνετε στη στεριά, μπορείτε να περπατήσετε στα μονοπάτια της περιοχής. Ο Δριός βρίσκεται πάνω στο δίκτυο μονοπατιών, που από παλιά τον συνέδεε με άλλα χωριά της περιοχής, όπως το Άσπρο Χωριό, τον Πρόδρομο και τις Λεύκες. Ζητήστε πληροφορίες από την Άννα σχετικά με τις αποστάσεις και για χάρτη της περιοχής.

Το νερό της βρύσης πίνεται;

Είναι προτιμότερο να μην πίνετε το νερό της βρύσης. Ενώ δεν είναι άμεσα επικίνδυνο για την υγεία σας, είναι όμως “βαρύ” για τον οργανισμό οπότε δεν ενδείκνυται. Προτιμήστε εμφιαλωμένο νερό. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το νερό βρύσης για το μαγείρεμα.

Στα δωμάτια μας παρέχονται πετσέτες και σεντόνια;

Ναι, τα δωμάτια καθαρίζονται καθημερινά. Οι πετσέτες αλλάζονται κάθε 2 μέρες και τα σεντόνια κάθε 3 μέρες.

Υπάρχει σύνδεση με το διαδίκτυο;

Στα δωμάτια και στον κήπο υπάρχει δυνατότητα για δωρεάν ασύρματη σύνδεση με το διαδίκτυο. Η σύνδεσή σας προϋποθέτει ότι έχετε δικό σας υπολογιστή ή έξυπνη συσκευή με δυνατότητα ανίχνευσης ασύρματου δικτύου.

Υπάρχουν δραστηριότητες για παιδιά;

Ακριβώς απέναντι από τα ενοικιαζόμενα υπάρχει δημοτική παιδική χαρά μέσα ένα σκιερό παρκάκι. Στο χωριό υπάρχει επίσης και γήπεδο μπάσκετ. Μαθήματα σερφ μπορούν να ξεκινήσουν τα παιδιά από 10 χρονών και κατάδυση από 8 χρονών.

Δέχεστε πιστωτικές κάρτες;

Ναι.

Επιτρέπονται τα κατοικίδια;

Όχι.

Έφη Ενοικιαζόμενα Δωμάτια & Διαμερίσματα, Δριός Πάρος
Τηλ. +30 22840 41015, 6942 422511, 6942 402355

Τα Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Efi στο Facebook

Επισκεφτείτε μας στο Facebook!