Από τη παριανή γη και θάλασσα κατευθείαν στο τραπέζι σας

Η Άννα αγαπάει τη μαγειρική και μας το δείχνει!
Η Άννα Βαχογιάννη μεγάλωσε στο Δριό της Πάρου και από παιδί της άρεσε να ανακατεύεται στην κουζίνα. Κάπως έτσι άφησε τις σπουδές της για να ανοίξει το δικό της εστιατόριο και να αφοσιωθεί σε αυτό που της άρεσε πραγματικά, στην τέχνη της μαγειρικής.

Το εστιατόριο της Άννας είναι γνωστό για την ποιότητά του και για τις αγνές πρώτες του ύλες. Βρίσκεται στο 80μ. απο τα δωμάτια.

Στο εστιατόριο μπορείτε να δοκιμάσετε γεύσεις της Ελληνικής κουζίνες και τοπικές συνταγές, οι οποίες ετοιμάζονται καθημερινά και είναι πάντα μια έκπληξη!

Όλα τα φρέσκα προϊόντα της είναι τοπικής παραγωγής, μάλιστα τα περισσότερα προέρχονται από το οικογενειακό της αγροκήπιο. Με άλλα λόγια στην Άννα μπορείτε να δοκιμάσετε φρούτα και λαχανικά της οικογενείας, καθώς και τυριά και κρασί δικής τους παραγωγής. Το ψάρι που σερβίρει είναι πάντα φρέσκο, το οποίο διαλέγει από ψαράδες φίλους.

Το εστιατόριο είναι μια εξαιρετική επιλογή και για χορτοφάγους, αφού εδώ μπορείτε να επιλέξετε από ποικιλία ελληνικών χορτοφαγικών συνταγών.

Η Άννα θέλει να βλέπει τους πελάτες της ευχαριστημένους , οπότε αφήστε χώρο για το κέρασμα, αφού στο τέλος κάθε γεύματος το κατάστημα προσφέρει σπιτικό γλυκό ή φρέσκα φρούτα.

Το εστιατόριο την καλοκαιρινή περίοδο λειτουργεί καθημερινά από τις 8πμ έως τη 1πμ. Οι πελάτες του Efi Δωμάτια & Διαμερίσματα μπορούν να παίρνουν το πρωινό τους στο εστιατόριο, από τις 8:30 έως τις 10:00πμ. Το πρωινό δεν συμπεριλαμβάνεται στην τιμή δωματίου.

Έφη Ενοικιαζόμενα Δωμάτια & Διαμερίσματα, Δριός Πάρος
Τηλ. +30 22840 41015, 6942 422511, 6942 402355

Τα Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Efi στο Facebook

Επισκεφτείτε μας στο Facebook!