Στο Εστιατόριο της Άννας μπορείτε να απολαύσετε φρεσκομαγειρεμένα Ελληνικά πιάτα και τοπικές σπεσιαλιτέ που προετοιμάζει ως έκπληξη.
Όλα τα φρέσκα προϊόντα της είναι τοπικής παραγωγής, μάλιστα τα περισσότερα προέρχονται από το οικογενειακό της αγροκήπιο. Με άλλα λόγια στην Άννα μπορείτε να δοκιμάσετε φρούτα και λαχανικά της οικογενείας, καθώς και τυριά και κρασί δικής τους παραγωγής.
Το ψάρι που σερβίρει είναι πάντα φρέσκο, το οποίο διαλέγει από ψαράδες φίλους.
Το εστιατόριο είναι μια εξαιρετική επιλογή και για χορτοφάγους, αφού εδώ μπορείτε να επιλέξετε από ποικιλία ελληνικών χορτοφαγικών συνταγών.
Η Άννα θέλει να βλέπει τους πελάτες της ευχαριστημένους , οπότε αφήστε χώρο για το κέρασμα, αφού στο τέλος κάθε γεύματος το κατάστημα προσφέρει σπιτικό γλυκό ή φρέσκα φρούτα.

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Dining Service

Η Άννα λατρεύει το μαγείρεμα!
Η οικοδέσποινα σας, η Άννα Βαχογιάννη, μεγάλωσε στο Δριό της Πάρου και από παιδί της άρεσε να ανακατεύεται στην κουζίνα. Κάπως έτσι άφησε τις σπουδές της για να ανοίξει το δικό της εστιατόριο και να αφοσιωθεί σε αυτό που της άρεσε πραγματικά, στην τέχνη της μαγειρικής.

Το εστιατόριο της Άννας είναι γνωστό για την ποιότητά του και για τις αγνές πρώτες του ύλες. Βρίσκεται στα 80μ. από τα δωμάτια.

Restaurant Anna Fish
Dolmadakia Anna Restaurant Drios

Εστιατόριο Άννα & ξενοδοχείο Ήβη

Εστιατόριο Anna & Ήβη ξενοδοχείο στο Δρυό Πάρου